Wie ben ik

Ik ben Ahmet Ayhan. Een Trainer/coach die je begeleidt in leefstijl op gebied van voeding en sporten. Stap voor stap starten we samen en ik help je flink op weg.
Met behulp van begeleiding afgestemd op jou als persoon en op jouw doelen halen wij blijvende resultaten, geen jojo-effect meer.
Mijn doel is om jou op gang te brengen richting jou doel, maar je maakt het zelf af. Ik wil je niet altijd begeleiden maar wil jou leren hoe je je zelf kunt begeleiden.

Wat bied ik u aan:

Mental coaching
Toepasselijke krachttraining mbt tot uw doelen
Voedingschema’s, specifiek geschreven voor uw lichaam en doelen.
Revalidatie trainingen
Inzage in de redenen waarom ik u bepaalde dingen laat eten en waarom specifieke   oefeningen uitgevoerd moeten worden. Zo leert u er nog meer van, met als einddoel dat u uiteindelijk zelf zonder hulp deze levensstijl kunt voortzetten.

Mijn opleidingen:

Fitvak A

PHP personal hormonale profile

Top A overload principle

Myloginics rehab

Tc 3 + fysieke voetbaltrainer

Bootcamp instructeur

Bent u klaar voor veranderingen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!
U kunt contact opnemen via facebook page of per e-mail: info@aatoppersonaltrainer.nl

Stop dreaming it, Start living it!!

1 comment on “Wie ben ik

  1. SA

    Leuk om met Ahmet te trainen Persoonlijke begeleiding en aandacht helpt je om het maximale resultaat te bereiken . Goed letten op wat je eet is minstens zo belangrijk als de trainingen die je doet, als het op goede training aankomt moet je de juiste balans vinden om goed en maximaal te kunnen gaan groeien of afvallen..
    Dus :Stop dreaming it, Start living it!!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *